Welke online marketing kanalen
passen bij jouw onderneming?

Inbound Marketing

In tegenstelling tot outbound marketing (cold calling) waar de verkoper centraal staat, staat bij inbound marketing de klant centraal. Door toegevoegde waarde voor jouw doelgroep te publiceren, trek je prospecten aan die voor je business interessant zijn. Je trekt met andere woorden gekwalificeerde prospecten aan en bouwt vertrouwen en geloofwaardigheid op voor jouw bedrijf.

Fusion.web is HubSpot partner. Samen met onze inbound-expertise en ’s werelds populairste inbound software, werken we samen krachtige inbound strategieën uit. Lees meer »

Social Media Marketing

Social Media zijn ideale kanalen om potentiële klanten op een handige manier naar je eigen online omgeving door te sturen. Als je mensen op je eigen website krijgt door de sociale media marketing die je voert is je missie geslaagd. Vanaf dan moet je website zijn werk doen en zoveel mogelijk kwalitatieve leads genereren.

Adverteren op sociale media, daar kennen wij alles van! Lees meer »

SEO of zoekmachine optimalisatie

SEO of Search Engine Optimization is de techniek die gebruikt wordt om ervoor te zorgen dat je website goed scoort in de organische zoekresultaten van Google of andere zoekmachines.

SEO is een vak apart, wij hebben er kaas van gegeten! Lees meer »

SEA

Search Engine Advertising (SEA) ofwel kortweg online adverteren betekent dat we gaan adverteren op zoekwoorden die voor jouw business belangrijk zijn. Door aan SEA te doen heb je onmiddellijk het gewenste resultaat, daar waar SEO meer een langere termijn visie is.

Wil je ook een snel resultaat? Contacteer ons voor de opzet van jouw campagnes! Lees meer »

Email Marketing

Email marketing is een goede manier om top of mind te blijven bij je contacten. Je informeert ze op interessante tijdstippen over je aanbod, promoties of andere interessante weetjes en haalt ze zo naar je website. Email marketing een goedkope en efficiënte marketing tool, een echte aanrader.

Fusion.web ontwikkelt doordachte mailings met goede resultaten! Lees meer »

Content Marketing

Content marketing is in deze digitale tijd de manier om bezoekers naar je website te halen. Waardevolle inhoud met toegevoegde waarde voor je ideale klant, dat weet hij te appreciëren. Met begrijpbare taal en interessante content, bouw je een vertrouwensrelatie op met je potentiële klant. Tegelijk vormt content marketing een ideale basis voor inbound marketing.

Interesse in een gesprek over jouw marketingdoelstellingen?

Bij Fusion.web hebben wij de expertise in huis voor zowel B2B als B2C bedrijven om de ideale marketingmix te maken. Laten we het er samen over hebben!

Twee aparte werelden?

Absoluut niet! Zowel online als offline marketing zijn belangrijk voor je onderneming. Als je de voorkeur geeft aan slechts een marketingkanaal, dan zien jouw potentiële klanten je aanbod bijvoorbeeld alleen offline verschijnen en dan vergeten ze je opnieuw. Verkies je beide marketingkanalen, dan ziet je ideale klant je zowel online en offline verschijnen. Dit zorgt voor een stramien van herhaling en pas dan is marketing efficiënt.

Een greep uit onze klanten