Van jongs af is Nancy gepassioneerd door vastgoed en alles wat erbij komt kijken! Hierdoor was het voor haar een evidente keuze om te kiezen voor de bacheloropleiding bouw-vastgoed. In 2007 richtte ze haar eigen kantoor op en zo is MEULEMAN VASTGOED ontstaan!

Nu in 2021 was er nood aan een nieuwe huisstijl, een restyling.

We hebben een nieuw logo ontworpen voor Meuleman vastgoed. Het logo straalt de passie en professionaliteit van het kantoor uit. Het logo is tegelijk modern, fris en energiek, net zoals de dames van Meuleman vastgoed.

Verder hebben we de volledige huisstijl onder handen genomen. Nieuwe visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen, v-borden, notitieboeken en een gloed nieuwe website.

Meuleman vastgoed heeft gekozen voor onze productwebsite gekoppeld met vastgoedsoftware Zabun.

Wat maakt onze productwebsite voor vastgoedmakelaars zo interessant?

 

  1. Leadgenerators voor in- en verkoop zijn prominent aanwezig. De knoppen “Gratis schatting” en “U zoekt” in de menubalk, maar ook de calls to action in het pandoverzicht. Beide zorgen ervoor dat deze vastgoedwebsite een ware marketingmachine is!
  2. Snelle zoekfunctie in de pandoverzichten. In een mum van tijd tovert de site de panden tevoorschijn die aan de filter voldoen.
  3. De zoekfilter onthoudt het resultaat van de filter nadat het panddetail bezocht werd zodat de gebruiker niet telkens opnieuw de filter dient in te stellen.
  4. Het pandoverzicht en panddetail zijn zeer overzichtelijk opgebouwd. Wat trouwens ook voor de rest van de site geldt.
  5. In het panddetail kan men leadgenerators toevoegen zoals “Niet gevonden wat u zocht?” waarop de bezoeker zijn zoekwensen kan invullen.
  6. De backoffice is zeer gebruiksvriendelijk zodat u zelf makkelijk uw site up-to-date kunt houden

 

Jouw project met ons bespreken?