Marketing

Vind een goede marketing mix tussen online en offline marketing

Online Marketing

Online marketing is hot! Dat klopt als een bus, want wie is vandaag niet online? Als bedrijf kun je dus niet anders dan zelf ook online aanwezig te zijn.  Niet alleen met je eigen bedrijfswebsite maar ook op de verschillende marketingkanalen zoals sociale media, zoekmachines, forums die belangrijk zijn in jouw sector, enzovoort.

Als mensen een probleem hebben, dan gaan ze googelen. Dat is hun research die ze voeren om een antwoord op hun probleem te vinden. Daarom moeten ondernemingen nagaan waar hun ideale klanten online vertoeven.

Bij Fusion.web hebben we de expertise om dit na te gaan en samen met jou een werkend marketingplan op te zetten.

Lees meer»

Offline Marketing

Offline marketing is zeker niet ouderwets, samen met online marketing zorgt dit marketing kanaal voor een ideale marketingmix. Offline visibiliteit blijft voor elk bedrijf een must. Het zorgt voor herkenning waardoor je top of mind blijft bij jouw potentiële klanten en bestaand cliënteel.

Bij Fusion.web helpen we je om een goede marketingmix te maken!

Lees meer»

Interesse in een gesprek over jouw marketingdoelstellingen?

Bij Fusion.web hebben wij de expertise in huis voor zowel B2B als B2C bedrijven om de ideale marketingmix te maken. Laten we het er samen over hebben!

Twee aparte werelden?

Absoluut niet! Zowel online als offline marketing zijn belangrijk voor je onderneming. Als je de voorkeur geeft aan slechts een marketingkanaal, dan zien jouw potentiële klanten je aanbod bijvoorbeeld alleen offline verschijnen en dan vergeten ze je opnieuw. Verkies je beide marketingkanalen, dan ziet je ideale klant je zowel online en offline verschijnen. Dit zorgt voor een stramien van herhaling en pas dan is marketing efficiënt.

Een greep uit onze klanten