Zoekmachine optimalisatie of SEO

Hoog scoren in Google doet uw website bezoek exponentieel stijgen

Hoog scoren in Google...

Hoeft het nog gezegd te worden? Je website is in deze tijden van digitale revolutie je belangrijkste tool om kwalitatieve leads binnen te halen. Zit je potentiële klant met een probleem, dan is zijn eerste reflex een rondje googelen. Net daarom is het zo belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines.

SEO of Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie (beter bekend als ‘Search Engine Optimization’ of ‘SEO’) zorgt ervoor dat jouw website bovenaan de lijst prijkt op Google. Met een veel hogere visibiliteit en groeiende bezoekersaantallen als gevolg. Een karrevracht potentiële klanten kloppen bij je aan en zo ga jij – en niet je concurrent – met het prijzengeld lopen.

Graag een gesprek over uw SEO?

Fusion.web is Google Partner en heeft alle expertise in huis om uw site te optimaliseren.

Fusion.web is Google Partner

Zoekmachine optimalisatie of de “zwarte magie” beheersen wij als Google Partner als geen ander.

Als je merkt dat jouw website slecht scoort en er dus zoekmachine optimalisatie nodig is, neem dan zeker contact met ons op zodat we actie kunnen ondernemen!

Fusion.web optimaliseert jouw website voor zoekmachines!

De sleutel tot succes om hoog te scoren in Google!

Webdesign, website, voor Lefebvre Haarden Ooigem

We hebben het belang van een eigen website al uitvoerig besproken op de pagina webdesign, maar er is meer…

Je mooie website komt niet zonder slag of stoot op de eerste pagina van de Google zoekresultaten. Google bepaalt de ranking aan de hand van een ingewikkeld algoritme die met heel veel verschillende zaken rekening houdt.

Er zijn 2 ingrediënten noodzakelijk om goed te scoren in de zoekmachine’s (Google):

  • Inhoud (content) is de aller belangrijkste factor
  • Onderhoud van de website of het toevoegen van nieuwe webteksten

Webteksten moeten volgens de juiste technieken, die beantwoorden aan de algoritmes die zoekmachines hanteren, worden gepubliceerd. Een of meerdere trefwoorden uitgezocht waarop mensen zoeken, er wordt rekening gehouden met de lengte van de teksten, snippets en title tags worden ingesteld,… en zo kunnen we nog even doorgaan.