Google Adwords

Adverteren op zoekwoorden

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is een vorm van internet marketing, meer bepaald, je gaat adverteren op zoekwoorden die potentiële klanten in Google ingeven. Dit zorgt ervoor dat jouw website – en dus ook jouw bedrijf – veel sneller gevonden wordt wanneer mensen in Google zoeken naar jouw producten of diensten. Je betaalt een vooraf ingestelde maximum som wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Met Google Adwords komen mensen nog veel sneller op jouw site waardoor de kans op verkoop exponentieel groeit!

Als Google Partner volgen wij geregeld opleidingen bij Google en worden we als eerste op de hoogte gebracht over alle nieuwigheden. Fusion.web onderhoudt jouw Adwords campagnes en zorgt ervoor dat jouw reclamebudget efficiënt benut wordt. Maandelijks rapporteren we je over de resultaten van de lopende campagnes en bespreken we waar optimalisatie mogelijk is. Zo worden de campagnes al maar krachtiger!

Wil je ook aan Google Adwords gaan doen?

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een zeer goede tool voor bedrijven die over een web shop beschikken om aan online marketing te doen. Google Shopping is een vorm van Google Adwords en zorgt ervoor dat potentiële kopers, die zopas via Google gezocht hebben naar een product die jij verkoopt, op jouw webshop terecht komen. Voor de klanten wordt het dus zeer eenvoudig om op een snelle manier producten of diensten te vinden en daarenboven de webshop te vinden waar het product te koop is.

Google Shopping is zeer visueel want er wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen in de advertentie. Denk dus na over de ideale en meest commerciële foto wanneer u via Google Shopping aan internet marketing gaat doen.

Wil jij ook meer potentiële kopers naar jouw webshop aantrekken?

Graag een gesprek over online adverteren?