Jouw website bovenaan in de Google zoekresultaten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog scoren in Google...

Een van de redenen waarom je nu deze pagina aan het lezen bent, is omdat je niks liever wil dan jouw website bovenaan op die eerste pagina van Google te zien verschijnen… Het is de droom van iedereen die een website beheert!

Wanneer je website je belangrijkste marketing tool is… en dat is vandaag voor elk bedrijf zo, is het van levensbelang voor je bedrijf dat je te vinden bent…

SEO of Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie (beter bekend als ‘Search Engine Optimization’ of ‘SEO’) zorgt ervoor dat jouw website bovenaan de lijst prijkt op Google. Met een enorme visibiliteit en hoge bezoekersaantallen als gevolg. Een karrevracht potentiële klanten kloppen bij je aan en zo ga jij – en niet je concurrent – met het prijzengeld lopen.

Laat jouw website gratis analyseren op SEO

Fusion.web is Google Partner

Zoekmachine optimalisatie of de “zwarte magie” beheersen wij als Google Partner als geen ander.

Als je merkt dat jouw website slecht scoort en er dus zoekmachine optimalisatie nodig is, neem dan zeker contact met ons op zodat we actie kunnen ondernemen!

googlePartner

Fusion.web optimaliseert jouw website voor zoekmachines!

De sleutel tot succes om hoog te scoren in Google!

lefebvrehaarden_00

We hebben het belang van een eigen website al uitvoerig besproken op de pagina webdesign, maar er is meer…

Je mooie website komt niet zonder slag of stoot op de eerste pagina van de Google zoekresultaten. Google bepaalt de ranking aan de hand van een ingewikkeld algoritme die met heel veel verschillende zaken rekening houdt.

Er zijn 2 ingrediënten noodzakelijk om goed te scoren in de zoekmachine’s (Google):

  • Inhoud (content) is de aller belangrijkste factor
  • Onderhoud van de website of het toevoegen van nieuwe webteksten

Webteksten moeten volgens de juiste technieken, die beantwoorden aan de algoritmes die zoekmachines hanteren, worden gepubliceerd. Een of meerdere trefwoorden uitgezocht waarop mensen zoeken, er wordt rekening gehouden met de lengte van de teksten, snippets en title tags worden ingesteld,… en zo kunnen we nog even doorgaan.

Heeft jouw website nood aan een grondige SEO optimalisatie? Let's date...

+32 57 65 00 81