Een website of webshop laten bouwen

Creatieve & professionele webdesign

Het belang van een goede Website of Webshop

Professionele Webdesign, Je kan er vandaag de dag niet meer om heen: een sterke website is een belangrijk verkoopsmiddel om klanten voor je te winnen.

Tegenwoordig hebben jouw klanten al gegoogeld nog voor ze ook maar denken aan een aankoop. Window shopping en prospectie? Het gebeurt allemaal online. Je kan er van op aan dat de klant jouw site met die van jouw concurrenten gaat vergelijken.

Tegenwoordig hebben klanten al gegoogeld nog voor ze ook maar denken aan een aankoop.

En dus kan je er maar beter uitspringen met je website.
Dat doe je zo:

  • Toon je aanbod
  • Zorg voor snelheid
  • Hou het hedendaags en up-to-date
  • Wees gebruiksvriendelijk
  • Maakt je site responsive of mobielvriendelijk

Een responsive website voor elk bedrijf

Een responsive website zorgt ervoor dat de bezoeker een optimale leesbaarheid van je informatie ervaart, op zijn mobiele toestel, zonder dat hij moet inzoomen om teksten te kunnen lezen. Is mijn website mobielvriendelijk?

Webdesign bureau Fusion.web, Website en Webshop op maat

Website ontworpen en ontwikkeld voor ibiza.be

Your guide to Ibiza’s finest hotspots

Recente webdesign projecten

Hoe gaan we te werk met jouw website?

6 fases om tot een perfect eindresultaat te komen

Dagelijks zien we op internet websites die niet onderhouden worden en waarbij niet is nagedacht over een gebruiksvriendelijk ontwerp. Dit is van cruciaal belang wil je veel bezoekers op je site krijgen en ze daar vooral ook enige tijd houden… Daarom gaan we gefaseerd te werk bij de ontwikkeling van jouw website.

1 Eerste gesprek (blind-date)

Voor de opstart van het project is het noodzakelijk dat we even daten 😉

Dit gesprek is de basis van een goede fundering voor jouw nieuwe website. Wij moeten een perfect inzicht krijgen wat jouw bedrijf precies doet en hoe het functioneert.

Jouw product mag voor ons geen geheimen meer hebben, als dat het geval is kunnen we verder naar de volgende fase…

2 Analyse

Na de eerste date kunnen we ons voorbereiden op de uitvoering van het project en gaan we van start met de website analyse.

In deze fase wordt er nagedacht hoe we ervoor gaan zorgen dat je meer succes hebt door uw website of webshop en worden de doelstellingen ervan in kaart gebracht.

We verplaatsen ons in het hoofd van jouw klant en zorgen ervoor dat hij zich comfortabel voelt op je website. Dit is van essentieel belang wil je interesse opwekken bij de bezoekers van je site!

3 Webdesign

Deze fase wordt fun fun fun, nu kunnen we volledig los gaan in het nieuwe design! Hoe zal je nieuwe website er gaan uitzien… Het nieuwe webdesign moet volledig aansluiten bij jouw bedrijf!

Een professionele en gebruiksvriendelijke website trekt mensen aan en zorgt ervoor dat ze met jou in zee willen gaan…

4 Ontwikkeling en programmatie

Nu we over een volledig nieuw en doordacht webdesign beschikken kunnen we deze gaan omzetten in een werkende versie, de programmatie van de website kan beginnen.

Jouw website wordt geprogrammeerd volgens de meest recente webstandaarden zodat die goed scoort in de Google zoekresultaten en op elk scherm en browser perfect uitziet.

5 Oplevering

Eenmaal de website klaar is, kunnen we opnieuw daten, ditmaal om de werking van het CMS (Content Management System) uit de doeken te doen.

Een website is nooit af! Je moet er makkelijk content kunnen aan toevoegen aan de hand van het CMS.

6 Dienst na ontwikkeling

Nu je over een goede website beschikt moet er ook voor gezorgd worden dat hij goed scoort in de zoekmachines zoals Google.

Wij verzorgen voor jou de zoekmachine optimalisatie of SEO.

Let's date voor je nieuwe website

+32 57 65 00 81