Vakantieverhuur website

Een website met een uitgebreide bookingskalender en bookingsmodule
Webdesign bureau Fusion.web, Website en Webshop op maat, Wat is een responsive website?

Een betaalbare vakantieverhuur website

Dagelijks worden er reisjes naar binnen- en buitenland geboekt! Mensen hebben nood aan vakantie en vitamine D. Voor zowel businesstrips als plezierreisjes zetten mensen hun computer op en zo klaar om een sessie’tje te googelen… Na enkele seconden verschijnen de mooiste appartementen en vakantiehuizen in de Google zoekresultaten en de winnaar is… een van de websites die bovenaan de eerste pagina te vinden zijn.

Verhuur van vakantiehuizen of appartementen is een zeer vluchtige markt, veel sneller dan wanneer mensen een eigendom willen kopen. Daarom is het gigantisch belangrijk, wil je in vakantieverhuur succes boeken dat je beschikt over een feiloze website!

Tips voor vakantieverhuur website

  • Responsive website: Uiteraard! Net zoals elke website moet een vakantieverhuur website beantwoorden aan de noden van mobiele toestelen zoals tabletten en smartphones
  • Bookingsmodule: een handige bookingsmodule is een vereiste!
  • Snelheid: Mensen zijn zeer ongeduldig, een pagina moet binnen de twee seconden geladen worden
  • Gebruiksvriendelijk: Huurders moeten zeer gemakkelijk een selectie van vakantie verblijven kunnen maken
  • Contact: Huurders zitten sowieso met vragen, zorg dat ze u zowel telefonisch als per mail makkelijk kunnen bereiken in één muisklik
  • Overzicht: Iedere website moet duidelijk en ondubbelzinnig opgebouwd zijn
  • Pagina’s: Op elke pagina moet een contactformulier zitten
  • Call-To-Action: Lok reacties uit, zo weet je direct wie geïnteresseerd is in jouw aanbod

Verdwijn niet in de massa!

Zorg ervoor dat u geen dure abonnementen hoeft te betalen aan portaalsites om toch maar uw aanbod te kunnen verkopen. Op portaalsites loop je het grootste risico dat de koper bij jouw concurrent gaat kopen! De beste investering tegen de laagste kostprijs is een eigen website die goed is opgebouwd en dus ook hoog scoort in de Google zoekresultaten.