Maatwerk website voor vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars

Professionele responsive vastgoed website

Vastgoedwebsites worden druk bezocht

Sowieso kan geen enkele ondernemer zonder een website! Een van de sectoren waar websites dagelijks zeer druk bezocht worden is de vastgoedsector. Mensen tikken snel in Google in welk soort huis – een appartement, villa, stadswoning,… – ze zoeken gecombineerd met de gemeente waar ze graag willen wonen en hup… Google stelt onmiddellijk de websites van lokale makelaars voor die de meest gebruiksvriendelijke website hebben in combinatie met een relevant aanbod.

Verdwijn niet in de massa!

Zorg ervoor dat je geen dure abonnementen hoeft te betalen aan portaalsites om toch maar jouw aanbod te kunnen verkopen. Op portaalsites loop je het grootste risico dat de koper bij jouw concurrent gaat kopen! De beste investering tegen de laagste kostprijs is een eigen website die goed is opgebouwd en dus ook hoog scoort in de Google zoekresultaten.

360 graden foto's en Virtual Reality

Vastgoed voorstellen aan de hand van 360 graden foto’s en Virtual Reality. Het is de revolutionaire techniek waar de vooruitstrevende makelaar en projectontwikkelaar op inzet en het verschil maakt met de concurrentie.

Bij Fusion.web integreren wij Virtual Reality en 360 graden fotografie in jouw website en daarenboven betaal je geen dure maandelijkse abonnementskosten!

Overtuigd dat wij je kunnen helpen met een goede vastgoedsite?

Een greep uit onze websites op maat voor vastgoed

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN VASTGOED DEMO AAN

8 tips voor een goede vastgoed website

  • Responsive website: Net zoals elke andere ondernemer moet jouw vastgoedsite vandaag beantwoorden aan de noden van mobiele toestelen zoals tabletten en smartphones
  • Snelheid: Mensen zijn zeer ongeduldig, een pagina moet binnen de twee seconden geladen worden
  • Gebruiksvriendelijk: Potentiële kopers of huurders moeten zeer gemakkelijk een selectie van panden kunnen maken
  • Contact: Mensen zitten sowieso met vragen, zorg dat ze jou zowel telefonisch als per mail makkelijk kunnen bereiken in één muisklik
  • Overzicht: Iedere website moet duidelijk en ondubbelzinnig opgebouwd zijn
  • Pagina’s: Voorzie elke pagina van een contactformulier
  • Call-To-Action: Trigger jouw bezoekers om actie te ondernemen
  • Email automation: Maak het u makkelijker door geautomatiseerde marketing mails te versturen