Zabun
uitgebreid vastgoedpakket

Zabun is het beste uit FORTISSiMMO en Max-Immo

Zabun is de vastgoedsoftware die ontstaan is uit de samensmelting van Maximmo en Fortissimmo door Mediahuis. Ook de vastgoedportaalsites Zimmo en Immoproxio maken deel uit van de groep.

Zabun is een vastgoedpakket die zeer uitgebreid is om uw contacten en panden te beheren. Het CRM beschik over alle standaardfunctionaliteiten die u ook bij concurerende vastgoedsoftaresystemen terugvindt. U kunt panden publiceren op uw eigen website en op portaalsites zoals Immoweb, Immovlan, Immoproxio, Zimmo, etc.

De software beschikt over een agendafunctie die u kunt koppelen met o.a. uw Google Calendar. Dat maakt dat elke afspraak die u inboekt bij een pand via Zabun, ook automatisch in uw agenda komt te staan.

Aan de hand van zoekfiches die bezoekers invullen op uw website stuurt Zabun mariagemails uit naar uw contacten met panden die beantwoorden aan hun wensen.

Zabun beschikt over uitgebreide rapporteringsmogelijkheden. Er zijn een hele reeks standaardrapporten beschikbaar voor verkoop- en opportuniteiten, contacten, activiteiten en marketing. Zijn deze voor u toch nog te beperkt, dan kunt u zelf gepersonaliseerde rapporten aanmaken.

Zabun beschikt over een marketview waarbij u als makelaar beschikt over een waardevolle prospectietool voor uw inkoop in de vorm van een pandendatabase. Zabun verzamelt Belgische panden die op portaalsites te koop en te huur staan. Ook van verkochte panden kunt u een historiek opvragen wat u handige inzichten verschaft wanneer het pand opnieuw verkocht moet worden.

Zabun is een webbased software en beschikt niet over een app, noch voor iOS, noch voor Android.

Een greep uit onze websites
gekoppeld met Zabun

Wil je meer weten over Zabun?