Whise
WHISE heeft een expertise opgebouwd om en rond de vastgoedsector

Vastgoedsoftware WHISE

Whise is anno 2020 de leider wat betreft vastgoedsoftware op de Belgische markt. De software is webbased, maar er is ook een offline Windows versie beschikbaar (Whomen). Er bestaat geen app, noch voor iOs, noch voor Android.

Whise is een vastgoedpakket die zeer uitgebreid is om uw contacten en panden te beheren. Het CRM beschik over alle standaardfunctionaliteiten die u ook bij concurerende vastgoedsoftaresystemen terugvindt. U kunt panden publiceren op uw eigen website en op portaalsites zoals Immoweb, Immovlan, Zimmo, etc.

Aan de hand van zoekfiches die bezoekers invullen op uw website stuurt Whise mariagemails uit naar uw contacten met panden die beantwoorden aan hun wensen.

Whise beschikt over een agendafunctie die u kunt koppelen met o.a. uw Google Calendar. Dat maakt dat elke afspraak die u inboekt bij een pand via Whise, ook automatisch in uw agenda komt te staan.

Het takenbeheer in Whise is een prima tool zodat u aan een vlekkeloze opvolging kunt doen. U stelt voor elke taak een vervaldatum zodat u herinnert wordt als de taak zijn deadline bereikt.

Een greep uit onze websites
gekoppeld met WHISE

Wil je meer weten over WHISE?