SweepBright
vastgoedsoftware voor de moderne makelaar

Wat is SweepBright?

Een toekomstgericht en uiterst gebruiksvriendelijk platform. Dat SweepBright geen standaard vastgoedsoftware is, gaan vastgoedmakelaars die reeds een webinar of andere presentatie van SweepBright gevolgd hebben beamen.

SweepBright is een platform die volop gaat voor automatisering en digitalisering. Jawel, u moet openstaan voor het platform want You Love It Or You Hate It is hier misschien wel zeer toepasselijk.

Makelaars die gewend zijn om met klassieke vastgoedsoftware te werken, gaan waarschijnlijk de mening toegedaan zijn dat Sweepbright zeer beperkt is. Het lijkt er in eerste instatie op dat u enkel panden en contacten kunt beheren en mariage mails uitsturen. Maar niets is minder waar.

Makelaars die passen in de groep van de “early adopters” zijn sowieso verkocht aan de visie van SweepBright. Het platform bruist van flexibiliteit en is ontwikkeld om bestaande apps te laten samenwerken. Apps die u kiest en waar u het liefst mee werkt en de beste resultaten mee haalt. Op die manier kunt u als makelaar héél veel taken die u tot vervelens toe telkens opnieuw doet, zoals het opstellen van bijvoorbeeld een aankoopbelofte of huurovereenkomst, gaan automatiseren.

Jouw website koppelen met sweepbright, Certified Integration Partners

Fusion.web is SweepBright
certified partner

Kies je voor SweepBright als vastgoedsoftware dan koppelen wij jouw website met SweepBright. Zo worden jouw panden automatisch op je website gepubliceerd en worden contacten via de webformulieren weggeschreven naar SweepBright.

Een greep uit onze websites
gekoppeld met SweepBright

Wil je meer weten over SweepBright?