Copywriting

webteksten zijn essentieel om goed te scoren in Google

Waarom is content zo belangrijk op je website?

Informatie is dankzij het internet zeer makkelijk en super snel te verkrijgen. Mensen tikken enkele zoekwoorden in en in een fractie van een seconde tovert Google de websites tevoorschijn die het best passen bij de ingegeven zoekwoorden. Daarom is het heel belangrijk dat je de nodige aandacht schenkt aan de teksten die je op jouw website publiceert.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie of SEO is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers op je website aan te trekken. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website zodat hij beter vindbaar wordt in de zoekmachines. De basis hiervan ligt bij goed gestructureerde en waardevolle webteksten die je publiceert op je website.

Ben je zelf geen goede schrijven, laat ons het werk voor je doen!

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.
– Seth Godin (Auteur, ondernemer, marketeer, and publiek spreker)

Hoe gaan we te werk bij een copywriting opdracht?

Stappenplan om tot goede websiteteksten te komen

labodevlieger
  1. We bestuderen de bestaande website en stellen een vragenlijst op. Indien er een nieuwe website moet worden gebouwd, wordt alvorens dit te doen, de structuur van de nieuwe site opgemaakt.
  2. We maken een afspraak en interviewen de persoon, meestal de zaakvoerder of sales manager, die het bedrijf en de producten of diensten door en door kent. Deze moet tijdens het interview zijn product als geen ander kunnen verkopen.
  3. Aan de hand van het interview wordt het bedrijf en haar producten en/of diensten stuk voor stuk uitgeschreven in vlot leesbare korte teksten.
  4. We overlopen nogmaals alles met jou.
  5. De teksten worden gepubliceerd op de website.

Let's date?

+32 57 65 00 81