Reclamebureau

Full service communicatiebureau

Sprekende reclame concepten

Fusion.web is naast een webdesign bureau ook een reclamebureau of communicatiebureau. Wij bouwen in de lijn van sterke websites sprekende reclamecampagnes, brochures, reclamefolders, advertenties voor tijdschriften,…

Doing business without advertising is like winking at a girl in the dark. You know what you are doing but nobody else does.

Hoe vertel ik wat ik wil zeggen...

Hoe maak ik mijn boodschap duidelijk voor de consument? Wat vertel ik? En waar vertel ik mijn verhaal?

Dat zijn de belangrijkste vragen die je moet stellen bij de lancering van een marketing campagne waar wij het antwoord op weten.

Advertentie voor Lebeau Courally hunting

Succesvol adverteren... hoe gaan we te werk?

Marketing without vision is like driving with your eyes closed...

Om tot een succesvolle marketing campagne te komen – zowel online als offline – hebben we een onderzoekend gesprek met de klant. Uit deze meeting moeten wij precies weten wie de doelgroep is en liefst alle geheimen van het product ontdekken.

In de tweede fase analyseren we aan de hand van de informatie die we meekregen welk medium geschikt is voor het product én doelgroep. Voor B2B kan dit bijvoorbeeld Google AdWords zijn, terwijl bij een B2C business Facebook Ads effectiever kan zijn… Hoe dan ook, wij zullen onze keuze motiveren en kunnen voor jou een haalbaar marketingbudget opstellen.

Let's date?

+32 57 65 00 81