Topo-Immo is een vooruitstrevende vastgoedmakelaar uit Denderhoutem-Liedekerke. Zaakvoerder Pieter Muylaert is met Fusion.web in zee gegaan voor het ontwikkelen van zijn vastgoedsite omdat hij onmiddellijk overtuigd was dat wij aan zijn behoeften konden voldoen.

De doelstelling was om een gebruiksvriendelijke, moderne website te ontwikkelen die met allerlei moderne vastgoedtools kan gekoppeld worden. Topo-Immo.be is een perfect voorbeeld van een immosite met integraties zoals HubSpot, Investr, het online inboeken van afspraken, weergave van panden in het overzicht op een kaart, enzovoort.

De website wordt gevoed door Zabun, het voormalige Fortissimmo en in de omgekeerde richting worden alle contacten die reageren via een contactformulier op de website weggeschreven naar de vastgoedsoftware Zabun. Dit zorgt ervoor dat Topo-Immo aan een gestroomlijnde opvolging kan doen van zijn potentiële kopers en huurders.

Om meer inkoopleads te genereren werden op verschillende plaatsen de noodzakelijke calls-to-action geïntegreerd, zodat eigenaars die hun onroerend goed willen verkopen getriggerd worden om met Topo-Immo contact op te nemen.

Jouw project met ons bespreken?