Rencura vastgoed

Rencura is een snel groeiende vastgoedonderneming die op korte termijn een netwerk heeft uitgebouwd over heel Vlaanderen. Rencura heeft het bij het rechte eind en wilde niet enkel het aanbod ten toon stellen, maar heeft ook bijzonder veel aandacht besteed aan zijn diensten. De homepagina is zo opgebouwd dat zowel kopers en huurders als verkopers en verhuurders onmiddellijk de weg vinden naar de informatie die zij zoeken. Ook het rentmeesterschap staat centraal voor eigenaars die hun vastgoed willen laten beheren.

Een overzicht van een aantal opvallende zaken die van deze site een wervende vastgoedwebsite maken.

Landingspagina’s voor inkoop en rentmeesterschap

De pagina’s verkoop, verhuur en rentmeester leggen in een overzichtelijk stappenplan uit wat een eigenaar van Rencura als respectievelijk vastgoedmakelaar en rentmeester mag verwachten. De schema’s weerspiegelen gedetailleerd de betreffende diensten zodat de potentiële klant onmiddellijk een goed gevoel krijgt om zijn gegevens in te vullen in het bijhorende contactformulier. Zo wordt een lead gegenereerd voor inkoop en rentmeesterschap.

Inkoop van panden

Panden inkopen is een van de meest intensieve taken van een vastgoedmakelaar. De concurrentie is groot en dat maakt dat de inkoop tijdrovend en moeilijk is. Daarom moeten we eigenaars zoveel mogelijk triggeren om contact op te nemen, zodat er voor de makelaar een lead gegenereerd wordt.

In de topbar van de website hebben we daarom een extra call-to-action “Gratis schatting” geïntegreerd die op elke pagina van de website opvallend aanwezig is.

Kaartoverzicht

Het pandoverzicht is een van de belangrijkste landingspagina’s waar poteniële kopers of huurders op terecht komen als ze een nieuw huis zoeken. Om mensen langer op de site te houden, moet je het hen zo makkelijk mogelijk maken. Een kaartoverzicht in combinatie met het pandoverzicht zorgt voor een erg gebruiksvriendelijke manier om door de panden te gaan. De locatie en prijs zijn echter de belangrijkste aantrekkingspunten om een pand verder te bekijken.

Een potentiële koper moet dus niet telkens doorklikken naar het panddetail om de locatie te weten, wat ervoor zorgt dat hij een prima gebruikservaring ervaart.

Waarom een vastgoedsite laten bouwen door Fusion.web?

  • Wij zorgen ervoor dat uw site meer leads genereert en dat je inkoop makkelijker verloopt
  • Wij bouwen unieke concepten, wat jou als makelaar eruit doet springen
  • Wij bouwen gebruiksvriendelijke én krachtige websites die goed scoren in de Google zoekresultaten

 

Zoekfunctie

Rencura heeft gekozen voor een uitgebreide zoekfunctie waar men een extra filter kan instellen om enkel nieuwbouw, investeringspanden of herverkoop te zien.

Omdat het aantal slaapkamers voor veel mensen een belangrijke parameter is, kan men ook hierop filteren.

Niet gevonden wat u zoekt?

In het pandoverzicht en op de panddetailpagina vinden we de call-to-action “Niet gevonden wat je zoekt?” Ziet de bezoeker dus niet onmiddellijk een pand dat hem interesseert, dan kan hij makkelijk zijn zoekwensen achterlaten wat dus leidt tot een lead voor de toekomstige verkoop.

De footer van de website

De pagina footer is eveneens voorzien van strategische call-to-action. Telkens de bezoeker onderaan een pagina komt wordt hij getriggerd om contact op te nemen, een gratis schatting aan te vragen of om zijn zoekwensen na te laten. Extra kansen om leads te genereren dus.

Bezoek deze website op: www.rencura.be

Wil je nog meer?

De lijst met handige features en lead generators van rencura.be is nog lang. Wenst u ook een professionele vastgoedwebsite? Maak dan zeker een afspraak met ons voor een interessante babbel over jouw project.

Jouw project met ons bespreken?