Lipofilling

Nieuwe website

Nieuwe website voor Dr. Filip Stillaert, plastisch en reconstructief chirurg aan het Universitair Ziekenhuis te Gent met bijzondere interesse in de vetweefseltransplantatie en de lipofilling techniek.

Met lipofilling.com wenst Dr. Stillaert mensen te informeren over de uitgebreide mogelijkheden van de lipofilling techniek en zelfs online consultaties mogelijk maken.

Concept van de homepage

Het concept van de homepage is om via een uniek slider concept de gewenste onderwerpen in de kijker te plaatsen. De slider bestaat uit een linker en een rechter gedeelte. De linkerkant is bestemd voor een korte toelichting, rechts wordt het onderwerp geïllustreerd.

Online consultaties

Dr. Stillaert is progressief en dat maakt dat hij het belangrijk vindt dat zijn patiënten online consultaties kunnen boeken. Die integratie is een belangrijke meerwaarde van de nieuwe website van Lipofilling.

De backoffice

De website werd gebouwd met Craft CMS. Een bijzonder vooruitstrevend, krachtig en gebruiksvriendelijk CMS. Craft is een backoffice die zelfs leken, snel onder de knie krijgen. Zo kun je snel en makkelijk zelf uw site up-to-date houden en dat lost een probleem op waarmee veel ondernemingen te kampen hebben.

Bezoek de nieuwe website voor lipofilling op www.lipofilling.com

Jouw project met ons bespreken?