Ikoon (vastgoed)

Medio 2020 werd Ikoon Real Estate te Antwerpen gelanceerd. Een vooruitstrevende vastgoedonderneming die voortvloeit uit Immogo.

Kwalitatieve, professionele vastgoedbemiddeling is voor zaakvoerders Cederic Gommeren & Juan Van den Broeck de drijfveer van hun vastgoedagentschap.

Ikoon heeft oog voor detail en dat moet zich uitstralen in alle communicatie, dus ook in de website. Een maatwerkwebsite waarin Ikoons identiteit volledig tot zijn recht komt, was dus noodzakelijk.

Het samenspel van creatieve ideeën en de expertise in de vastgoedsector van Fusion.web heeft Ikoon doen beslissen met Fusion.web samen te werken.

De website is feilloos gekoppeld met de vastgoedsoftware Whise en werkt in twee richtingen. Enerzijds worden de panden vanuit Whise op de website gepubliceerd en anderzijds worden alle leads weggeschreven naar het vastgoed-CRM Whise.

Leads genereren

Een goede website is niet alleen een mooie site. Hij moet vooral erg gebruiksvriendelijk zijn én nog belangrijker, leads genereren! Al in het pandoverzicht wordt de belangrijkste informatie over het pand getoond. Aantal kamers, badkamers, bewoonbare oppervlakte, type pand. Zelfs de ligging op kaart. Die parameters zorgen ervoor dat bezoekers langer op uw site blijven. Hoe minder er moet geklikt worden, hoe aangenamer voor de bezoeker én dat resulteert in een ruimer aanbod die bekeken wordt door de bezoeker.

De strategisch geplaatste calls to action voor zowel in- als verkoop zijn prominent aanwezig.

Wil jij ook een marketingmachine van je website maken? Wij helpen je graag verder, heel graag!

Jouw project met ons bespreken?