Huys Médard

Huys Médard is een nieuwe dynamische makelaar, gespecialiseerd in verkoop en verhuur van vastgoed in de Westhoek. Naast het Belgisch vastgoed is Huys Médard ook actief in de Spaanse regio Costa Blanca.

Huys Médard was van bij de opstart overtuigd dat een vastgoedmakelaar een unieke aanpak moet hanteren om zich te differentiëren. Dit weerspiegelt zich in hun uniek commissiesysteem, én in voor het brede publiek het meest zichtbare, de huisstijl en website.

Huys Médard wist dat Fusion.web een voor de hand liggende partner is wat betreft de bouw van een professionele vastgoed website gekoppeld met de vastgoedsoftware Zabun (vroeger Fortissimmo).

De koppeling met Zabun is een heel belangrijke schakel tussen de website en de Zabun vastgoedsoftware die ervoor zorgt dat de panden op de website gepubliceerd worden en de leads die via de website gegenereerd worden, worden weggeschreven naar Zabun.

De vraag van Huys Médard was; Ontwikkel voor ons een zeer gebruiksvriendelijke vastgoedwebsite voor onze websitebezoekers, maar ook voor onszelf zodat we die makkelijk kunnen aanpassen. De lay-out moet strak en clean zijn. We kunnen met trots zeggen dat we in deze opzet geslaagd zijn.

Wat maakt de website van Huys Médard erg goed?

  1. Leadgenerators zijn prominent aanwezig zoals bijvoorbeeld voor inkoop, “Verkoop uw huis zonder zorgen. Gratis schatting” of voor verkoop en verhuur “U zoekt?” waar mensen hun zoekwensen kunnen nalaten.
  2. Snelle zoekfunctie op de pandoverzichten Te Koop, Te Huur en Spanje; De website filtert in een fractie van een seconde de panden die aan de filter beantwoorden.
  3. In het pandoverzicht zijn de leadgenerators aanwezig zoals bijvoorbeeld “Wij vinden uw droomhuis” of “U zoekt”
  4. De zoekfilter onthoudt het resultaat van de filter nadat het panddetail bezocht werd zodat de gebruiker niet telkens opnieuw de filter dient in te stellen.
  5. Het pandoverzicht en panddetail zijn zeer overzichtelijk opgebouwd. Wat trouwens ook voor de rest van de site geldt.
  6. In het panddetail kan men leadgenerators toevoegen zoals “Niet gevonden wat u zocht?” waarop de bezoeker zijn zoekwensen kan invullen.

Jouw project met ons bespreken?