Aendekerk immo

Aendekerk Immo uit Kinrooi is een vooruitstrevende vastgoedmakelaar die van zijn website een echte marketing machine wilde maken én daar zijn we bijzonder goed in geslaagd.

De meest intensieve dagtaak van een makelaar is ervoor te zorgen dat er ingekocht wordt, want een makelaar zonder aanbod is als een café zonder bier. Om die inkoop een stuk te vereenvoudigen werd er goed nagedacht over het design van de website en werden op strategische plaatsen, opvallende Call-to-Action (CTA) ingebouwd.

Jouw website koppelen met sweepbright, Certified Integration Partners

Deze website is gekoppeld met vastgoedsoftware SweepBright. De panden worden automatisch op de website gepubliceerd en de contacten (leads) worden via de webformulieren weggeschreven naar SweepBright.

Een overzicht van een aantal opvallende zaken die van deze website een wervende marketing machine maken

Gratis schatting

Gratis schatting is een van de belangrijkste CTA’s in een vastgoedwebsite en als je de site van Aendekerk Immo bezoekt, dan heeft deze een prominente plaats gekregen in de topbar met een opvallende kleur. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, hebben in sommige gevallen ook een eigendom te koop. Net om de eigenaars die willen verkopen te triggeren is deze CTA aanwezig. Die trigger zorgt voor leads waarmee de makelaar aan de slag kan voor zijn inkoop. De eigenaar verwacht dat de makelaar hem zal contacteren en dus geen ongemakkellijke koude prospectie meer. Een variant op deze CTA is “Je pand verkopen” die de bezoeker ziet verschijnen in het pandoverzicht.

U zoekt?

Ook voor de potentiële kopers of huurders is een CTA ingebouwd; Op zoek? Die vind je onder andere terug in het pandoverzicht. Geïnteresseerde kopers of huurders kunnen hier hun wensen invullen. Er wordt een automatische zoekfiche aangemaakt en telkens er nieuw aanbod is die beantwoordt aan de wensen van een of meerdere contacten, wordt een automatische mail uitgestuurd naar die specifieke contacten. Dit is een service die kopers of huurders erg interessant vinden.

Niet elke bezoeker van een vastgoedsite is echter geïnteresseerd om een pand te kopen of te huren. Bepaalde bezoekers zijn pandeigenaars die willen verkopen of verhuren of ze zijn op zoek naar een rentmeester. Ook deze diensten zijn onmiddellijk zichtbaar bovenin de homepagina, waardoor heel snel duidelijk voor de bezoeker dat hij aan het juiste adres is.

Waarom een vastgoedsite laten bouwen door Fusion.web?

  • Wij zorgen ervoor dat uw site meer leads genereert en dat je inkoop makkelijker verloopt
  • Wij bouwen unieke concepten, wat jou als makelaar eruit doet springen
  • Wij bouwen gebruiksvriendelijke én krachtige websites die goed scoren in de Google zoekresultaten

 

Gebruiksvriendelijkheid

De homepagina is voorzien van een zoekfunctie waarbij men kan zoeken op gemeente, postcode of referentie. Bijzonder aan de zoekfunctie is dat er onmiddellijk ook een overzicht gegeven wordt met het aantal panden per type. Klik je op een van de linken, dan krijg je bijvoorbeeld alle appartementen te koop. Zo maak je het de bezoekers bijzonder makkelijk om snel te tonen wat zij willen zien.

Kaartweergave in het pandoverzicht

Het pandoverzicht is voorzien van een kaartweergave. Dit is een zeer bewuste keuze omdat potentiële kopers of huurders vooral geïnteresseerd zijn in de ligging van een woning. Dat is één van de twee belangrijkste vragen die kopers zich stellen. “Waar is het gelegen?” én “Past het binnen mijn budget?”

De combinatie van een kaart met een pandoverzicht maakt het voor de bezoeker bijzonder aangenaam op de website. Als men met de muis over een pand beweegt, dan zie je op de kaart aan de linkerkant onmiddellijk waar het pand gelegen is. De zoeker moet dus niet telkens door te klikken naar het panddetail om de locatie te kennen. Door deze feilloze interractie blijft de bezoeker langer op de site wat ervoor zorgt dat hij veel meer panden gaat bekijken. Onbewust zal zijn interesse gelijk gesteld worden aan de professionaliteit van de makelaar, en dus ook het vertrouwen in de makelaar groeien.

Bezoek deze website op: www.aendekerk-immo.be

Wil je nog meer?

De lijst met handige features en lead generators van Aendekerk-Immo.be is nog lang.

Wenst u ook een professionele vastgoedwebsite? Maak dan zeker een afspraak met ons voor een interessante babbel over jouw project.

Jouw project met ons bespreken?