Adaleta Spain

De Spaanse droom van Gilles en Keely

Een Vlaams koppel die de Belgische kust geruild heeft voor de Spaanse Costa Blanca om hun ambitieus vastgoedproject te realiseren.

Adaleta is gespecialiseerd in Spaans vastgoed en richt zich op de verkoop ervan aan zowel inwoners als niet-inwoners van Spanje.

Dit maakt dat Adaleta over een website moet beschikken die haar zeer divers doelpubliek elk een antwoord biedt. De lokale Spaanse bevolking verwacht een andere aanpak dan een buitenlandse investeerder. Hiervoor is het noodzakelijk dat er per land andere content kan gepubliceerd worden.

Met onze uitgebreide technische knowhow waren wij de ideale partij om dit doel te bereiken.

De expertise van Fusion.web, voor het ontwikkelen van een professionele vastgoedwebsite gekoppeld met Zabun, was doorslaggevend voor Adaleta.

Adaleta was zich erg bewust over het feit dat een vastgoedwebsite een totaal andere aanpak vereist dan een modale informatieve website. Het ontwikkelen van een koppeling die zowel panden publiceert op de site als de leads wegschrijft naar de vastgoedsoftware, is een niet te onderschatten opdracht.

Om leads te kunnen weggeschreven, moet de website uiteraard uitgekiend in elkaar zitten. Wij, bij Fusion.web, kennen de marketingprocessen in de vastgoedsector als geen ander en hebben ze doordacht geïmplementeerd in de site.

Het resultaat is een aangename Spaanse belevenis die zich weerspiegelt in een geheel van waardevolle informatie voor investeerders in combinatie met het aanbod van Adaleta.

Is een goede vastgoedsite ook voor jou een onmisbare tool? En ben je op zoek naar een partner die dit voor jou kan realiseren? Dan maken wij graag een afspraak met je om het over je project te hebben!

Jouw project met ons bespreken?