Offline Marketing

Welke online marketing kanalen passen bij jouw onderneming?

Direct Mailing

Direct mailing blijft in tijden van digitalisering nog steeds een interessant medium om je boodschap gericht bij je contacten te brengen. Een doordachte brief, sprekende postkaart,… Fusion.web bedenkt voor jou direct mailing campagnes die resultaten opleveren.

Grafisch ontwerp

Heb je een brochure, folder, magazine, belettering nodig? Fusion.web ontwerpt het met veel creativiteit. Lees meer»

Bedrijfs- en productfotografie

Fotografie is de basis voor een geslaagde folder of website. Heb je een webshop dan moeten je productfoto’s met de grootste zorg gefotografeerd worden.

Fusion.web verzorgt alle beeldmateriaal voor je online en offline marketing.

Lees meer»

Virtual Reality en 360° fotografie

Virtual Reality en 360° fotografie is de laatste jaren al erg ingeburgerd in de vastgoedwereld, musea, winkels, enzovoort. Heb jij ook een product die beter kan voorgesteld worden met VR of 360° beelden. Wij helpen je met de uitvoering van dit project. Lees meer »

Interesse in een gesprek over jouw marketingdoelstellingen?

Bij Fusion.web hebben wij de expertise in huis voor zowel B2B als B2C bedrijven om de ideale marketingmix te maken. Laten we het er samen over hebben!

Twee aparte werelden?

Absoluut niet! Zowel online als offline marketing zijn belangrijk voor je onderneming. Als je de voorkeur geeft aan slechts een marketingkanaal, dan zien jouw potentiële klanten je aanbod bijvoorbeeld alleen offline verschijnen en dan vergeten ze je opnieuw. Verkies je beide marketingkanalen, dan ziet je ideale klant je zowel online en offline verschijnen. Dit zorgt voor een stramien van herhaling en pas dan is marketing efficiënt.

Een greep uit onze klanten

Een greep uit onze klanten