We kunnen er terug invliegen! De meesten onder ons hebben het zomerverlof achter de rug… Omzet maken en geld verdienen staat nu op het programma! Toen je in zonnige oorden aan het genieten was van hete temperaturen met een verfrissende cocktail, was je misschien – net als ik – aan het brainstormen over nieuwe ideeën om jouw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Alleen door constant in te spelen op hun wensen, blijven ze jouw onderneming trouw. Of misschien was je verlof zo inspirerend, dat je een totaal nieuw project voor ogen hebt?

Overtuig

We moeten er niet flauw over doen, een goede website is een van de belangrijkste verkoopmiddelen om klanten te winnen! Vooraleer de klant weet dat hij iets zal aankopen, heeft hij het reeds gegoogeld! De consument zoekt eerst op het internet om het aanbod te verkennen. Als nooit tevoren doen we aan vooronderzoek.

Vooraleer de klant weet dat hij iets zal aankopen heeft hij het reeds gegoogeld!

Wees er dus als de kippen bij om de consument met een goede website te informeren over jouw product of dienst! Overtuig hem dat jouw aanbod beter is dan de alternatieven van de concurrentie.

Toon je aanbod

Ik ben ervan overtuigd dat alle producten die tot je core business behoren, prominent aanwezig moeten zijn op je website. Een webshop is niet altijd haalbaar of noodzakelijk, maar toon op z’n minst wat je in huis hebt.

Deze week hadden we een klant die ons vroeg om T-shirts te maken voor zijn bedrijf. We hebben een straf concept bedacht waardoor niet iedereen die T-shirts bedrukt deze opdracht aankan. Als gekken begonnen we te googelen en vonden we een bedrijf in Gent die de opdracht zou kunnen uitvoeren. Heel toevallig, de dag nadien, komen we via via te weten dat onze buurman – die op 50 meter van ons zit – dat ook doet… We hebben hem niet gevonden op interenet! Een gemiste kans dus…

Zijn website is niet slecht, maar hij mist de essentie in zijn website. Zijn belangrijkste diensten komen niet naar voren in Google…

Wat is een goede website?

  • Toon je aanbod! Een webshop is niet altijd noodzakelijk of haalbaar, maar zorg dat je website een cataloog is
  • Responsive webdesign – zorg dat je website gebruiksvriendelijk is op mobiele toestellen. 45% surft met een mobiel toestel!
  • De website moet snel werken
  • Zorg dat je site up-to-date is…

Wil je ook meer klanten?

Vul onderstaand formulier in en we helpen je verder