Fusion.web doet jouw marketing spreken.

Onze sterkte? Het uitwerken van een totaalconcept dat jouw onderneming in de verf zet. Van een krachtig logo tot een unieke huisstijl. Van indrukwekkend drukwerk tot een wervende website.

Webdesign: Mobielvriendelijke website voor Justeve door fusion.web

Webdesign

justeve

Justeve is een stijlvol kledingmerk, van ontwerpster Marie Finné, voor dames met bijhorende accessoires.

Fusion.web vond het een eer om voor dit stijlicoon een passende website te mogen creëren. Ook de folder werd door Fusion.web ontworpen.

Grafisch ontwerp

Restaurant MADDOX - Kortrijk

Een cozy restaurant op de Grote Markt in Kortrijk.

Voor MADDOX Kortrijk hebben we het logo ontworpen en de visitekaartjes. Daarnaast hebben we een mobielvriendelijke website ontwikkeld waarmee men kan reserveren voor de lunch of voor een gezellig diner.

Webshop voor lélé.be en online marketing voor Hanne (De Mol)

Online Marketing & Reclame

Lélé

Met het Lélé webshop project van Hanne – bekend van het televisieprogramma De Mol – hebben we hoge toppen gescoord, alle kranten schreven erover! “Website Hanne gehackt door de mol” (Het Nieuwsblad – 21/03) of  “Opvallend: De Mol hackt de website van winkel van Hanne” (Knack – 21/03). Google zelf maar even…

Door deze marketing stunt steeg het bezoekersaantal van enkele tientallen bezoekers per dag naar meer dan 10.000 bezoekers de dag van de publicaties in de krant. Dat was op zijn zachts uitgedrukt formidabel!

Fusion.web

Webdesign • Grafisch ontwerp • Reclame

Fusion.web staat voor originele marketing concepten

Zomer 2017: Fusion.web gaat op vakantie

Dit voorjaar hebben jullie ons alvast uitgedaagd met toffe projecten! Stuk voor stuk waren ze een uitdaging om een perfect resultaat te bekomen. We hebben veel blije gezichten de revue zien passeren. En daarom doen we het! Nu gaan we even pauzeren. Fusion.web gaat met verlof van 14 t.e.m. 31 juli. We wensen jullie alvast […]Zet ik mijn foto op mijn visitekaartje?

Start je een nieuwe zaak, is je voorraad kaartjes er bijna doorheen of kunnen ze na al die jaren wel een update gebruiken? Dan kun je best even verder lezen. Visitekaartjes… we worstelen er allemaal wel eens mee, als je ze nodig hebt, dan heb je ze niet bij. In dat geval loop je er best […]Waarom is de snelheid van mijn website belangrijk?

Optimale gebruikservaring Je vraagt je nu misschien af wat snelheid met hogere posities in Google te maken heeft. Het antwoord daarop is: alles. De nummer één regel van hoog scoren in Google is namelijk het vooropstellen van de gebruiker. Hieronder begrijpen we: zorgen voor de optimale gebruikerservaring. Google wil namelijk zoveel mogelijk tevreden gebruikers. Een […]Hoe nieuwe klanten aantrekken?

We kunnen er terug invliegen! De meesten onder ons hebben het zomerverlof achter de rug… Omzet maken en geld verdienen staat nu op het programma! Toen je in zonnige oorden aan het genieten was van hete temperaturen met een verfrissende cocktail, was je misschien – net als ik – aan het brainstormen over nieuwe ideeën om jouw klanten […]