Fusion.web doet jouw marketing spreken.

Onze sterkte? Het uitwerken van een totaalconcept dat jouw onderneming in de verf zet. Van een krachtig logo tot een unieke huisstijl. Van indrukwekkend drukwerk tot een wervende website.

Mobielvriendelijke website voor Justeve door fusion.web

Webdesign

justeve

Justeve is een stijlvol kledingmerk, van ontwerpster Marie Finné, voor dames met bijhorende accessoires.

Fusion.web vond het een eer om voor dit stijlicoon een passende website te mogen creëren. Ook de folder werd door Fusion.web ontworpen.

Grafisch ontwerp

Restaurant MADDOX - Kortrijk

Een cozy restaurant op de Grote Markt in Kortrijk.

Voor MADDOX Kortrijk hebben we het logo ontworpen en de visitekaartjes. Daarnaast hebben we een mobielvriendelijke website ontwikkeld waarmee men kan reserveren voor de lunch of voor een gezellig diner.

Webshop voor lélé.be en online marketing voor Hanne (De Mol)

Online Marketing & Reclame

Lélé

Met het Lélé webshop project van Hanne – bekend van het televisieprogramma De Mol – hebben we hoge toppen gescoord, alle kranten schreven erover! “Website Hanne gehackt door de mol” (Het Nieuwsblad – 21/03) of  “Opvallend: De Mol hackt de website van winkel van Hanne” (Knack – 21/03). Google zelf maar even…

Door deze marketing stunt steeg het bezoekersaantal van enkele tientallen bezoekers per dag naar meer dan 10.000 bezoekers de dag van de publicaties in de krant. Dat was op zijn zachts uitgedrukt formidabel!

Fusion.web

Webdesign • Grafisch ontwerp • Reclame

Fusion.web staat voor originele marketing concepten