Fusion.web doet jouw marketing spreken.

Onze sterkte? Het uitwerken van een totaalconcept dat jouw onderneming in de verf zet. Van een krachtig logo tot een unieke huisstijl. Van indrukwekkend drukwerk tot een wervende website.

Website voor Ibiza.be, responsive website en met een CMS,

Webdesign

Ibiza.be (Your guide to Ibiza’s finest hotspots)

Als #IbizaLovers was dit natuurlijk een funky project!

In ware #IbizaStyle hebben we deze responsive website ontwikkeld waarbij je zeer eenvoudig villa’s kunt filteren naargelang het aantal reisgezellen.

Ibiza.be beschikt over een vernuft bookingssysteem waarbij er vlot kan geboekt worden!

Grafisch ontwerp

Foodkorner - Heule (Fries & more)

FOOdkORNER gaf ons volledige vrijheid in het grafisch design, met als gevolg een huisstijl vol lof!

Bij FOOdkORNER klopt het totaal concept!

Zeker de moeite om er een bezoekje te brengen!  #Frietjes

Webshop voor lélé.be en online marketing voor Hanne (De Mol)

Online Marketing & Reclame

Lélé

Met het Lélé webshop project van Hanne – bekend van het televisieprogramma De Mol – hebben we hoge toppen gescoord, alle kranten schreven erover! “Website Hanne gehackt door de mol” (Het Nieuwsblad – 21/03) of  “Opvallend: De Mol hackt de website van winkel van Hanne” (Knack – 21/03). Google zelf maar even…

Door deze marketing stunt steeg het bezoekersaantal van enkele tientallen bezoekers per dag naar meer dan 10.000 bezoekers de dag van de publicaties in de krant. Dat was op zijn zachts uitgedrukt formidabel!

Fusion.web

Webdesign • Grafisch ontwerp • Reclame

Fusion.web staat voor originele marketing concepten

Hoe nieuwe klanten aantrekken?

We kunnen er terug invliegen! De meesten onder ons hebben het zomerverlof achter de rug… Omzet maken en geld verdienen staat nu op het programma! Toen je in zonnige oorden aan het genieten was van hete temperaturen met een verfrissende cocktail, was je misschien – net als ik – aan het brainstormen over nieuwe ideeën om jouw klanten […]

Fusion.web gaat op vakantie

Het is tijd om onze batterijen op te laden en van de zon te genieten. Fusion.web gaat met verlof vanaf 16 juli tot 31 juli. Vanaf maandag 1 augustus staan we terug tot uw dienst. We wensen jullie een prettige en deugddoende vakantie!   Fusion.team Pejman & Bart

Wat met een mooie website als je er zelf geen liefde voor voelt?

Maak niet de denkfout zoals veel ondernemers, maar zorg dat je site een succesvolle website wordt. Een site heb je niet alleen om informatie te geven aan je potentiële klanten, maar je kan er vreselijk veel omzet mee maken!

Tips om veel shares te krijgen

Wil je dat jouw foto of bericht gedeeld wordt door anderen, dan is het vanzelfsprekend dat het de content interessant en boeiend moet zijn. Heb je waardevolle content, lees dan dit artikeltje hoe je ervoor kunt zorgen dat het meer gedeeld wordt.